fredag 26. mars 2010

Padling i påskeuka

Turer i klubbregi er "avlyst" frem til styret har fastsatt krav til turledere og hvem som er kvallifisert til å lede turer fremover. Det blir likevel padlet i påsken og onsdager i hht terminlista. Etter påske er utgangspunkt for onsdagspadlingene Gyldenløve kajakk klubb i Drammen.

Lørdag er det planlagt en utenom-terminliste tur for ferskinger. Utgangspunkt fra Loesmoen. Turen blir planlagt etter strømforholdene i Vestfosselva. (turen er avlyst)

Søndag padler vi en gjeng fra Gyldenløve med oppmøte kl 11.00. Avreise blir ettersom vi er klare alle sammen og hvor turen går planlegges etter vind- og strøm-forhold. To "ferskinger" har meddelt sin ankomst og deltakelse. Spennende med nye fjes. (Pils) og pizza for dem det passer for etter turen.

Onsdag er det padling som vanlig. Turen er uten turleder og på eget ansvar. Muligheter for en Hokksund-Drammen tur for de av oss som har fridag i forkant.

Torsdag - fredag står åpne for forslag, - gjerne i saltvann i regi av andre klubber eller enkeltpersoner.

Påskeaften (3/4-10) blir det samme opplegg som i 2009, - "De tre elvers dag". Vestfosselva med planlagt aquarellmaling i båtene øverst i Vestfosselva. Deretter padler vi nedover og finner oss en plass å holde "strandhugg" og få i oss litt mat og drikke. Loeselva forseres med alle sine viadukter der den snor seg frem mot Drammenselva. Det tas pauser ved behov. Avslutningsvis er vi tilbake til start.
Fjoråerts tur medførte tap av kamera og hele tre ufrivillige bad. Kameraet ble funnet i god behold etter 12 døgn på mudderbunnen i Drammenselva.

Og så er årets påske overstått og det er tilbake til hverdag og kveldsturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar