onsdag 17. mars 2010

Årsmøtet er avviklet - flere padlere i styret

Det møtte opp ca 20 medlemmer av en registrert medlemsmasse på ca 100 personer. Møteleder var Jakob Vik, refrent Gro Karlsson og Henning Wikborg stod for presentasjonen av årsberetningen, regnskap og forslag til kontigenter og økonomiske føringer i 2010.

Fastsettelse av kontigenter relatert til innkomne saker for årsmøtet og valg av medlemmer og deres posisjoner i styret skapte debatt. Referatet gjengir i hovedtrekk arumenter for og imot, forslag til endringer og reultater etter avstemning. Jeg regener med at referatet gjøres tilgjengelig på www.dotf.no (klubbens nettside)over påske.

Styrets sammensetning i 2010:

Leder: Henning Wikborg (daglig leder av DOT)
Nestleder: Brede Granli (nyinnvalgt/aktiv klubbpadler)
Styremedlem: Jakob Vik (tidligere nestleder/leder i BIK)
Styremedlem: Bjørn Hafskjold ( tidligere vara)
Styremedlem: Gro Karlsson (aktivitetsleder/aktiv klubbpadler)
Varamedlem: Grete Bjertnæs (nyinnvalgt/aktiv klubbpadler)
Varamedlem: Knut Johnson (nyinnvalgt/aktiv klubbpadler)

Gyldenløve kajakk klubb har tatt et viktig skritt i riktig retning mot et styre der flertallet er aktive padlere i klubbregi. Vinterpadlerne har et godt padle- og sosialt miljø som gleder seg til gjensyn med sommerpadlerne og alle nye som kommer til utover våren/sommeren.

Viktigste sak for styret er nå å få regler for sikkerhet, HMS, krav til padleferdigheter ved utleie til ikke-medlemmer av DOT/GyKK. Dette må på plass snarets og før sesongen starter opp. Videren må det utarbeides statutter og lover for drifting av Gyldenløve kajakk klubb.

Klubben har i praksis fremdeles et interimstyre selv om det denne gangen var et større innslag av demokrati enn under stiftelsesmøtet 26.5.10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar